Projecten

Bestaande en nieuwe uitdagingen:

  • Tuinmagazijn Coenen te Koersel 

Voor deze website posten we regelmatig nieuwsberichten. De activiteiten in de tuin staan op een laag pitje, maar we denken toch al na over de opendeurdag of – week ergens in maart 2017.

  • Glitter Tattoos

Niet direct een item waar je als ‘rijpere’ man interesse in hebt maar we helpen onze klant nadenken over hoe we via bepaalde verdelers de omzet kunnen verhogen.

  • Samenwerking met Brainlane uit Genk

Momenteel werken we voor enkele klanten aan communicatieplannen voor 2017: doelstellingen – thema’s – communicatiekanalen – inhoud en nog andere items passeren de revue.

Testimonial

CLB ICT & Hosting – Telemarketing en prospectie

CLB levert ICT-diensten en hosting aan bedrijven en organisaties. Ik ging er vorig jaar van start met doelgerichte prospectie via telemarketing naar 150 bedrijven. De samenwerking verloopt heel goed: een aantal uren per week vertrouwt CLB zijn prospectie aan mij toe. Ik neem contact op met potentiële klanten om hen te informeren over de ICT-oplossingen die CLB te bieden heeft.

  • “Dankzij Marc hebben we al veel gesprekken kunnen voeren met bedrijfsleiders en ICT-managers. De salesfunnel is goed gevuld en we zijn heel tevreden over de eerste resultaten. Deze weg gaan we zeker verder bewandelen!”
  • - (Edwin Bollen, zaakvoerder van CLB ICT & Hosting)