Wat is het doel van contentmarketing? 2018-03-08T17:21:57+00:00

Wat is het doel van contentmarketing?

MIJN AANPAK I STAP 3
Doelstelling van
contentmarketing?
Meer omzet en leads!

Contentmarketing vraagt een volgehouden inspanning: actief zijn op diverse communicatiekanalen met het zeer regelmatig posten van waardevolle inhoud. Ongetwijfeld stel je dan de vraag: “Waarom zou ik dat allemaal moeten doen?”

Deze ‘kernwoorden’ vind ik belangrijk:

  • gevonden worden en goed scoren op de lijst met zoekresultaten
  • als expert ervaren worden
  • contact krijgen
  • leads en omzet genereren

Ongetwijfeld merk je dat (potentiële) klanten goed voorbereid contact nemen of naar de winkel of showroom komen. Ze zoeken op het internet of via andere kanalen informatie die hen een zeer goed beeld geeft van de oplossing(en) die je aanbiedt. Ze vergelijken mogelijke oplossingen en uiteraard de prijzen maar ze zoeken ook informatie/referenties die aantonen dat jij de expert bent en jij het best tegemoet komt aan hun vragen of problemen.

Post je geen content, word je niet gevonden, is de kans zeer klein dat men contact neemt en is er (bijna) geen mogelijkheid om leads en dus omzet te genereren.

Nu weet je wat het doel van contentmarketing is. Ben je overtuigd van de kracht van contentmarketing maar weet niet goed hoe eraan te beginnen? Bekijk dan zeker mijn stappenplan!

< Mijn aanpak I Stap 2
Waarom maak je best tijd voor contentmarketing?

 

Mijn aanpak I Stap 4 >
Ontdek mijn 6 stappenplan!

< Mijn aanpak I Stap 2
Waarom maak je best tijd voor contentmarketing?

Mijn aanpak I Stap 4 >
Ontdek mijn 6 stappenplan!

Wil jij ook meer omzet?
Ik kan je hier bij helpen!

Contentmarketing = doelgericht communiceren met waardevolle informatie. Wij verzorgen de planning, coördineren de uitvoering, kijken naar de cijfers en geven advies.

CONTACTEER MIJ

Ontvang mijn inzichten rechtstreeks in je mailbox!

Marc Metten I  Elsbergweg 36 I 3520 Zonhoven

E marc@marc-eting.be
T +32 (0)471 311 498

BTW BE0500.978.769

Volg ‘MARC-eTING’ ook op