Salesfunnel, van contact tot contract!

Leads genereren

De diverse marketing en communicatie activiteiten hebben als doel de potentiële afnemers te overtuigen een aankoop te doen of om bij klanten herhaalaankopen te genereren.

Alles start met ‘aandacht’ krijgen. Vervolgens reik je de juiste informatie aan en zet je de gepaste stappen om de interesse aan te wakkeren. Einddoel: een deal!

Salesfunnel opzetten en beheren

Om het volledige proces, van eerste contact tot een contract en zelfs verder, beheersbaar te houden en er informatie uit te halen, installeer je best een CRM-applicatie. Daarin noteert iedereen die klantencontact heeft de waardevolle gegevens van ontmoetingen en gesprekken. Gaat iedereen er plichtbewust mee om, dan geeft het de zaakvoerder en de salesmanager een goed overzicht over huidige en toekomstige omzet.

Een dergelijke softwareapplicatie kiezen, implementeren, de gebruikers opleiden en coachen kost tijd. Tijd die ik met plezier vrijmaak.

Graag een vrijblijvende babbel?

Contacteer me via marc@marc-eting.be of via 0471 311 498.

KMO-portefeuille

Het opstellen van een marketingplan (strategisch – tactisch – operationeel) wordt tot 30% door de KMO-portefeuille gesubsidieerd.
Zie voorwaarden.

Wil jij ook een salesfunnel die contracten oplevert?

Dat kan! Wij staan je graag met raad en daad bij het bepalen en realiseren van je doelstellingen.

CONTACTEER MIJ

Ontvang mijn inzichten rechtstreeks in je mailbox!

Marc Metten I  Elsbergweg 36 I 3520 Zonhoven

E marc@marc-eting.be
T +32 (0)471 311 498

BTW BE0500.978.769

Volg ‘MARC-eTING’ ook op