Waarom maak je best tijd voor contentmarketing? 2018-03-08T17:21:21+00:00

Waarom maak je best tijd voor contentmarketing?

MIJN AANPAK I STAP 2
Waarom
contentmarketing?
Gevonden worden!

Wanneer mensen meer willen weten over een bepaald onderwerp, referenties, informatie of antwoorden op vragen zoeken, gebruiken ze verschillende ‘kanalen’: het internet, sociale media, familie en vrienden, …

Voor u als ondernemer of organisatie bestaat de uitdaging eruit om ‘zichtbaar’ in de lijst met zoekresultaten te verschijnen. Dit vergt een actieve aanwezigheid op de verschillende (relevante) kanalen, door informatie beschikbaar te maken (contentmarketing) of te adverteren.

Ongetwijfeld heb je al gelezen over SEO.

SEO of search engine optimization is een verzamelnaam voor alle activiteiten en ‘technieken’ die je kan inzetten om hoog in de zoekresultaten te scoren. Wanneer mensen op het internet gaan zoeken, gebruikt de overgrote meerderheid Google. Wil je hoog eindigen op de lijst met zoekresultaten die Google toont, hou je best rekening met de diverse ‘spelregels’ die Google hanteert. Eentje ervan is dat je waardevolle en dus relevante content of inhoud publiceert.

SEO rendeert ongetwijfeld, maar niet vanaf het eerste moment. Het vergt een continue inspanning of zoals Joe Pulizzi (Content Marketing Institute) zegt: “Contentmarketing is a marathon, not a sprint!”

Je weet nu waarom contentmarketing zo belangrijk is, wat het betekent en waarom je hiervoor best tijd maakt, maar wat is de uiteindelijke doelstelling?

< Mijn aanpak I Stap 1
Wat is contentmarketing?

Mijn aanpak I Stap 3 >
Wat is het doel van contentmarketing?

< Mijn aanpak I Stap 1
Wat is contentmarketing?

Mijn aanpak I Stap 3 >
Wat is het doel van contentmarketing?

Wil jij ook meer omzet?
Ik kan je hier bij helpen!

Contentmarketing = doelgericht communiceren met waardevolle informatie. Wij verzorgen de planning, coördineren de uitvoering, kijken naar de cijfers en geven advies.

CONTACTEER MIJ

Ontvang mijn inzichten rechtstreeks in je mailbox!

Marc Metten I  Elsbergweg 36 I 3520 Zonhoven

E marc@marc-eting.be
T +32 (0)471 311 498

BTW BE0500.978.769

Volg ‘MARC-eTING’ ook op